Inici Taxes d'èxit

Segueix-nos: Facebook
Taxes d'èxit en la recuperació dels pacientsEl Centre ITAE es caracteritza per tenir un ingredient secret dins el conjunt d’eines indispensables per tenir èxit en una teràpia psicològica: la PASSIÓ.

Aquesta passió que sentim per la nostra professió ens porta a implicar-nos a fons en cada cas, anant més enllà dels nostres despatxos i desplaçant-nos amb els pacients allà on tenen lloc les problemàtiques, buscant superar nous reptes cada dia i formant-nos contínuament en noves tècniques terapèutiques; compartint els coneixements i els dubtes entre un equip multidisciplinari, de psicòlegs, metges, psiquiatres, nutricionistes i preparadors físics.

Tenim una metodologia de treball específica, per a que cada sessió terapèutica amb el pacient sigui aprofitada al màxim. Utilitzem la orientació terapèutica cognitiu conductual, exitosa i avalada per les investigacions, sumada a les noves tècniques que ofereixen mes garanties per una ràpida i sólida recuperació del pacient.

Per tot això, estem orgullosos de dir que el mètode ITAE (R) ens ha portat a obtenir una taxa d’èxit molt elevada, molt superior a la que és habitual en altres centres i a les publicades.

Les nostres taxes d’èxit queden reflectides en les dades extretes dels gairebé 4.000 casos que hem tractat fins el dia d’avui.

 Tasa d'èxit en la recuperació dels pacients


 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª