Inici Serveis Tractaments Tractament Súper Intensiu

Segueix-nos: Facebook

Tractament Súper Intensiu

Recomanat a residents fora de Catalunya

Què és el Programa de Tractament Intensiu del Centre ITAE?

El Programa de Tractament Intensiu del Centre ITAE és un programa ràpid de cinc dies individualitzat, dissenyat per a proporcionar una teràpia eficaç, de cost raonable, per a ajudar en els trastorns d'ansietat a qui viu fora de l'àrea metropolitana de BARCELONA. A tots els participants se'ls dóna la mateixa informació, instruments, tècniques, experiències terapèutiques i pràctiques que ells rebrien si estiguessin en un tractament en el Centre ITAE.

Quins són els components del Programa de Tractament Intensiu?

El Programa de Tractament Intensiu inclou una consulta privada d'un hora amb el Sr. Josep Pla, Director General del Centre ITAE i la consulta privada d'un hora amb, Sra. Ana Martínez, Gerent de Psicòlegs de Centre ITAE, o Dr. Alfonso Rodríguez, Gerent Mèdic de Centre ITAE; setze sessions de teràpia privada de quaranta-cinc (45) minuts durant un període de cinc dies amb un dels terapeutes cognitius conductuals del Centre; i tres sessions de quinze (15) minuts per telèfon, sessions de continuació amb el terapeuta per a tornar a casa. Sessions de teràpia de 45 minuts addicionals i/o una consulta mèdica amb un psiquiatra poden ser demanades com a despeses addicionals.

El Programa de Tractament Intensiu, com el programa normal, és empíric i actiu. Els participants són activament compromesos en el procés de recuperació durant tota la seva permanència. Un component principal del programa implica l'assignació de tasques escrites i pràctiques, individualment dissenyades per a reforçar les estratègies específiques i tècniques ensenyades durant les sessions de teràpia.

En el Centre ITAE tot són facilitats per als pacients externs. Als participants del Programa de Tractament Intensiu se'ls donarà a una llista d'hotels propers, en diverses categories de preus, on ells poden quedar-se durant el seu tractament. Les sessions de teràpia poden donar-se en el centre o en "vida real" depenent de la naturalesa del problema de l'individu, provocant situacions d'ansietat.

Qui es beneficiarà del Programa de Tractament Intensiu?

El Programa de Tractament Intensiu està dissenyat per a la gent que sofreix trastorn de pànic (amb o sense agorafòbia), fòbies específiques (p. exemple la de conducció, animals/insectes, altures), la fòbia social, el trastorn obsessiu compulsiu i l'ansietat generalitzada. Els individus que han intentat seguir un tractament abans, que estan actualment en teràpia, o que mai han estat tractats per a un trastorn d'ansietat, es podran beneficiar del programa.

No es recomana el Programa de Tractament Intensiu a gent amb problemes d'abús de substàncies o certes malalties greus. El Centre ITAE es reserva el dret d'acceptar només a aquella gent que consideri vagin a treure-li el major profit al tractament. Aquest judici està basat en una revisió curosa de les converses de sol·licitud i telefòniques amb l'aspirant i, quan sigui rellevant, altres persones implicades, com membres de família, terapeutes o metges. Els pacients potencials han de llegir i signar la forma de CONSENTIMENT INFORMAT DEL PACIENT abans de l'acceptació en el Programa.

Poden els membres de família participar en el Programa de Tractament Intensiu?

Els membres de família són benvinguts a participar en el programa, en la mesura que això sigui d'interès per al pacient. En alguns casos és profitós per a un membre de família estar durant una o diverses sessions de teràpia, mentre en uns altres és el millor que el pacient sigui vist sol. En gairebé tots els casos, no obstant això, l'acompanyament de membres de la família pot jugar un paper primordial en l'ajuda i reforç de les pràctiques que els pacients estan aprenent mentre estan sota tractament, i per a tornar a casa.

Què passa després, quan torno a casa?

El Programa de Tractament Intensiu deixa als seus participants una forta i sòlida base que es segueix ampliant quan posen a treballar les seves noves habilitats adquirides a casa. Abans del completar el programa, se'ls donen criteris de continuació, directrius per a l'ús pràctic del que han après, i se'ls donen instruccions per a la pràctica continuada a casa. Armats amb una sèrie d'instruments específics, tècniques i habilitats per manegar d'ansietat, els pacients acaben el programa de cinc dies estimulats i summament motivats per a seguir amb ímpetu la seva recuperació.

El personal del Centre ITAE està disponible per telèfon, per als participants del programa mentre ells s'estan activament en el programa, així com qualsevol altre moment en el futur. Se suggereix que els individus comencin a utilitzar les seves tres (3) sessions de telèfon de quinze minuts, que són incloses en el Programa de Tractament Intensiu, una setmana o dues després que ells hagin tornat a casa. A més, els terapeutes proporcionaran el suport, si fos necessari, via telèfon.

Puc participar en el Programa de Tractament Intensiu si viu en l'àrea de BARCELONA?

Sí. Algunes persones troben que un programa curt i ràpid encaixa millor amb les seves necessitats. Els individus amb agendes de treball/viatges ocupades, per exemple, poden trobar més convenient anul·lar una setmana sencera del treball i submergir-se en el tractament abans, que tractar de programar sessions de teràpia setmanals. El Programa de Tractament Intensiu és tan global i terapèuticament eficaç com el programa normal, per tant, els pacients locals que prefereixin aprofitar-lo seran benvinguts.

Com puc conèixer més a prop del Programa de Tractament Intensiu?

Si vostè està interessat a participar en el Programa de Tractament Intensiu de Centre ITAE i li agradaria rebre un formulari de sol·licitud, pot enviar un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o escriure a:

CENTRE ITAE
Via Augusta, 291 Baixos
08017 – Barcelona
Espanya
o fax al 93 206 51 52, Att: Josep Pla
o trucant al Centre ITAE al 93 206 51 51, 9:00am a 9pm.

Totes les sol·licituds seran estrictament confidencials.

 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª