Inici Serveis Tallers Taller sobre tècniques de relaxació

Segueix-nos: Facebook

Taller sobre tècniques de relaxació


Si bé és cert que el ritme frenètic que sostenim en el nostre dia a dia, passa factura al nostre cos ia la nostra ment, podem utilitzar una sèrie de recursos per mitigar aquests efectes.

La tensió física i psíquica, no aporta cap tipus de benefici, al contrari, retroalimenten el malestar que podem estar sentint en un moment determinat. Si això perdura en el temps, poden aparèixer problemes psicològics com ara l'ansietat i l'estrès.

VA DIRIGIT A:

Totes aquelles persones que vulguin aprendre tècniques per mitigar la seva tensió i / o que vulguin millorar el seu benestar físic i mental, a través de la relaxació.

ELS ASSISTENTS APRENDRAN A:

  • Tècniques útils per relaxar el cos i la ment. Aquestes tècniques són múltiples i variades, i la seva eficàcia està àmpliament provada. Pretenem oferir un ventall d'opcions perquè cada persona les s'ajusti a les seves necessitats i preferències.
  • Aquestes tècniques, tenen un fàcil aprenentatge, controlen el nivell d'activació sense recursos externs. Es poden utilitzar en qualsevol moment i / o situació, i els beneficis són acumulatius i evolutius (a més relaxació, més tranquil · litat).
  • Les tècniques de relaxació aporten múltiples avantatges i beneficis: disminució del ritme cardíac i respiratori, decrement del consum d'oxigen, disminució de la pressió sanguínia i augment reg sanguini i per tant, millora de la circulació, elimina la tensió muscular, disminueix els nivells de colesterol i greixos en sang; millora les defenses de l'organisme reforçant el sistema immunològic, disminueix la fatiga; provoca una sensació de tranquil · litat, afavoreix la concentració i la creativitat, redueix l'ansietat i l'estrès, millora l'estat general.
 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª