Inici Serveis Tallers Taller sobre sexualitat femenina

Segueix-nos: Facebook

Taller sobre sexualitat femenina

Coneix les peces del teu sexualitat i feu-vos vostre puzle sexual.

Es tracta d'un taller dirigit a dones que vulguin conèixer millor els aspectes que componen la seva pròpia sexualitat.

Si bé és cert que actualment hi ha molta més informació sobre sexualitat a l'abast de tots, encara avui dia existeixen molts mites i falses creences entorn de la vivència de la pròpia sexualitat, els quals ens poden portar a viure no gaudir de les relacions sexuals, a tenir la sensació de manca de coneixement, i fins i tot a problemes de parella.

Per començar a pensar quins aspectes es treballarien al taller, us plantegem una pregunta prèvia: Creus que vius la teva sexualitat com vols? La veritat és que és molt comú poder respondre negativament a la pregunta anterior.

VA DIRIGIT A:

Dones que no viuen satisfactòriament la seva sexualitat. Ja sigui perquè no ens convencin les nostres relacions sexuals, per falta d'orgasmes, per sentir que no anem a l'una amb les nostres parelles, per rutina o avorriment, per por a experimentar, per tenir dificultats en dir el que ens agrada ... Hi ha tants motius possibles.

ELS ASSISTENTS APRENDRAN A:

  • Reconèixer la fisiologia femenina.
  • Conèixer fases de resposta sexual.
  • La fisiologia de l'orgasme i autoerotisme.
  • Explorar els mites i tabús al voltant de la sexualitat.
  • Les principals problemàtiques sexuals.
  • La necessitat de crear fantasies sexuals.
  • Incrementar el nivell de satisfacció sexual.
 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª