Inici Serveis Tallers Taller sobre la gestió de l'estrès

Segueix-nos: Facebook

Taller sobre la gestió de l'estrès

L'actual ritme vertiginós de canvis en el nostre entorn, exigeix ​​grans nivells d'esforços, capacitats, especialització i formació, en els individus, que han d'augmentar el seu rendiment per ser eficaços i eficients tant en els seus llocs de treball, com en la seva faceta familiar i personal . Un alt nivell d'exigències provoca grans pressions internes i externes que deriven en afeccions i malalties, en els que les pateixen.Así, el estrés, es un problema de salud integral con un índice preocupante de desarrollo que provoca tanto malestar físico, como psicoemocional y que puede desencadenar graves daños en todos los aspectos del individuo.

Així, l'estrès, és un problema de salut integral amb un índex preocupant de desenvolupament que provoca tant malestar físic, com psicoemocional i que pot desencadenar greus danys en tots els aspectes de l'individu.

VA DIRIGIT A:

Totes aquelles persones que vulguin adquirir coneixements sobre l'estrès i les seves conseqüències, així com millorar el seu estatus laboral, familiar i personal, desenvolupant eficaçment les habilitats per afrontar les situacions difícils i millorar el seu benestar.

ELS ASSISTENTS APRENDRAN A:

  • Entendre què és l'estrès, com es manifesta i les seves conseqüències.
  • Conèixer els tipus d'estrès (positiu i negatiu).
  • Organitzar el teu temps i les teves tasques de manera eficaç.
  • Millorar la gestió de les situacions generadores d'estrès.
  • Reflexionar sobre el canvi d'actituds en relació a l'estil de vida.
  • Desenvolupar d'estil de vida més saludable enfront del estrès diari.
  • Aprendre un repertori bàsic d'estratègies per a practicar regula

 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª