Inici Serveis Tallers Taller dones del segle XXI: Dones desesperades

Segueix-nos: Facebook
Taller dones del segle XXI: Dones desesperades

Taller dones del segle XXI: dones desesperades

El segle XXI i l'actual model sociolaboral, ens mostra un perfil de dones treballadores, que han de conciliar totes les seves àrees vitals.

Centre ITAE amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida, el benestar i la productivitat professional d'aquest col · lectiu ha desenvolupat un programa en grup per a aquestes dones.

VA DIRIGIT A:

Totes aquelles dones que pateixin gran ansietat i un elevat estrès davant la seva situació vital, i vulguin aprendre a manejar la seva vida per tal d'aconseguir més qualitat de vida.

ELS ASSISTENTS APRENDRAN A:

  • Tenir recursos estratègics, fórmules i eines, que aconseguiran equilibrar l'esforç, millorar l'autoestima i fer que les dones siguin molt més capaços de complir els seus objectius i tot això amb l'actitud correcta i estat d'ànim adequats.
  • Conciliar: treball, fills, parella, vida social i espai personal.
  • Fer i complir les seves obligacions i responsabilitats, sent feliços i sentint-se orgulloses de si mateixes i plenes d'energia.
 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª