Inici Serveis Tallers Taller sobre l'autoestima

Segueix-nos: Facebook
Taller sobre l'autoestima

Taller sobre l'autoestima

L'autoestima és un conjunt de fenòmens cognitius emocionals que concreten l'actitud cap a un mateix, la manera com tothom es jutja.

L'autoestima positiva constitueix una condició bàsica per a l'estabilitat emocional, l'equilibri personal i en última instància, la salut mental de l'ésser humà. Per contra una autoestima negativa és font permanent de dolor i infelicitat, sent una característica sistemàticament associada a una gran part de la psicopatologia, especialment als trastorns d'ansietat i depressius.

En aquestes sessions d'autoestima podrem trobar la forma de treballar les autocrítiques negatives, millorar la comprensió d'un mateix i dels altres, utilitzar la visualització per millorar la autoconcepció, esmenar errors i respondre a les crítiques.

VA DIRIGIT A:

Totes aquelles persones que vulguin aprendre a créixer personalment, comprendre el concepte d'autoestima i conèixer i aplicar a nivell personal estratègies sobre la millora de la seva autoestima.

ELS ASSISTENTS APRENDRAN A:

  • Gestionar les seves emocions.
  • Conèixer quins són els seus mecanismes de defensa.
  • Conèixer-se i voler-se "bé".
  • Solucionar els problemes amb èxit i afrontar les dificultats quotidianes adequadament.
  • Millorar la comunicació que estableix amb altres persones.
  • Millorar l'autoconcepte assolir un millor benestar personal.
  • Identificar les seves limitacions i potenciar les seves habilitats.
 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª