Segueix-nos: Facebook

Qui som

ITAE és el primer centre especialitzat en el tractament intensiu i integral dels Trastorns d'Ansietat.

El nostre equip multidisciplinar l'integren psicòlegs i metges especialistes (psiquiatres i internistes) amb una experiència clínica reconeguda i formació altament especialitzada.

La clau del nostre èxit consisteix a oferir als pacients un tractament intensiu i integral.

Intensiu: per aconseguir la ràpida recuperació dels pacients.

Integral: per minimitzar el risc de recaiguda i dotar el pacient d'estratègies duradores que li permetin controlar l'ansietat sense necessitat de fàrmacs.

Alta especialització: únic centre dedicat exclusivament al tractament de l'ansietat.

 QUALITAT

L'alta especialització en el tractament dels trastorns d'ansietat, sumada a l'àmplia experiència clínica del nostre equip de professionals, garanteixen una gran qualitat en els serveis que oferim.

RESPOSTA IMMEDIATA

Volem que els pacients interessats en el nostre tractament puguin començar a treballar per recuperar-se al més aviat possible, i d'aquesta manera evitar que l'ansietat esdevingui crònica. La nostra organització està estructurada per oferir una resposta immediata.

TRACTAMENT INTEGRAL

L'ansietat és una emoció que es manifesta de forma física, mental i conductual. El nostre tractament està orientat a treballar a fons aquest tres aspectes per assegurar la recuperació ràpida i la seva consolidació en el temps, sense necessitat de fàrmacs. Per això disposem d'un equip multidisciplinar coordinat per garantir l'abordatge complet de les reaccions anormals d'ansietat.

TRACTAMENT INTENSIU

L'ansietat pot limitar la vida de les persones. En poden quedar afectades àrees fonamentals per al seu benestar. Pensem que cal considerar la recuperació un objectiu  urgent. Per això oferim tractaments intensius que requereixen la dedicació de molt temps per part dels pacients i terapeutes.

LA MILLOR TERÀPIA

En basar la nostra psicoteràpia  en l'enfocament cognitiu-conductual, que ofereix els millors resultats per tractar l'ansietat, assegurem el reciclatge constant dels nostres professionals per oferir tractaments altament eficaços.

 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª