Inici Contactar Política de privacitat

Segueix-nos: Facebook

Política de privacitat

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, a Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, amb CIF B60677325 informa a l'Usuari de la existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal denominat USUARIS WEB la finalitat principal és la gestió administrativa, comercial i de màrqueting, i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La tramesa de dades de caràcter personal és obligatori per a contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL Així mateix, el no facilitar dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar o rebre informació d'aquests serveis.
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència de la seva enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat a Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, amb domicili a Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, ​​tenint implementades totes les mesures de Seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES

L'usuari que envia la informació Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, i eximeix Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, de qualsevol responsabilitat al respecte.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació.

S'exonera a Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errades, defectes o omissions en la informació facilitada a Centre Integral per el Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SLsiempre que procedeixi de fonts alienes a Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL.

CESSIÓ DE DADES A TERCERS

Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, no cedirà les dades personals a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produirà una informació prèvia, demanant el consentiment exprés de l'afectat.

EXERCICIS CONCRETS DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, ​​o mitjançant correu electrònic, a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part del Centre Integral per el Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, S.L., en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsit Centre Integral per al Tractament per l'Ansietat i l'Estrés, SL, anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª