Inici Serveis Teràpia i l'opció de reemborsament

Segueix-nos: Facebook

Teràpia i l'opció de reemborsament

Moltes persones que ens consulten, s'estan beneficiant d'un reemborsament de percentatge variable, tant en les sessions de psicoteràpia com a les sessions psiquiàtriques. Això en tenir contractada una pòlissa de reemborsament, en algunes mútues sanitàries privades.

Quin tipus d'assegurança reemborsa en un centre privat com a Centre ITAE?

Molts de les assegurances mèdiques de reemborsament retornen les despeses d'assistència sanitària, per professionals i centres no inclosos en el quadre el metge dels mateixos.
Són un tipus de pòlisses diferents de les de les mútues sanitàries que se centren únicament, en el seu quadre mèdic. En les assegurances de reemborsament l'assegurat contracta amb la companyia asseguradora una quantitat de diners que pot gastar en serveis mèdics i que li serà reemborsat segons la despesa realitzada (així, una assegurança de 1.000 € de reemborsament, vol dir que l'assegurat disposa d'assistència mèdica privada, fins a aquesta quantitat).

Què asseguradores tenen pòlisses de reemborsament de despeses mèdiques?

La majoria de companyies ofereixen pòlisses d'aquest tipus i gairebé totes les pòlisses de reemborsament cobreixen serveis de psiquiatria i psicologia bàsica.

Què procediment cal seguir per gestionar el reemborsament?

Això dependrà de la companyia, però en general solen seguir un mateix patró, que sol ser molt senzill i ràpid.
  1. Que la psicoteràpia hagi estat prescrita per un metge psiquiatre o pediatre.
  2. Tramitar l'autorització a la companyia.
  3. Presentar les factures de les sessions de psicoteràpia

Us aconsellem que busqueu informació sobre això, ja que en Centre ITAE, ens hem trobat al assessorar les persones que ens consulten, que aquestes tenien aquesta opció, però no estaven ben informades al respecte i per tant no estaven utilitzant aquesta possibilitat.
 

Última actualització: 05-10-2013 - Política de privacitat - Avís legal

Centre Integral per al Tractament de l'Ansietat i l'Estrés, S.L., Via Augusta 291, baixos, 08017-Barcelona, CIF B60677325.
T 93 206 51 51, F 93 206 51 52, info@centreitae.com. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 28243, Foli 16, Fulla número B-130547, Inscripció 3ª